Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » cannot load the midtier instance in 9i as
cannot load the midtier instance in 9i as [message #77103] Wed, 01 September 2004 20:27 Go to next message
JOHN
Messages: 182
Registered: April 1998
Senior Member
i had installed the 9i as infra and midtier at the same machine. i can view two instances(one for infra one for midtier) at the enterprise manager page.

i can go into infra instance and start all the services and perform tasks but the midtier instance will hang half way when i clik to view it. it happened second time after i reboot the machine.

i wondering what had happen?? please help

thanks
Re: cannot load the midtier instance in 9i as [message #77107 is a reply to message #77103] Thu, 02 September 2004 09:01 Go to previous message
andrew again
Messages: 2577
Registered: March 2000
Senior Member
9iAS 9.0.2 on unix needs an accessible Xwindows display even though you are only accessing the EM website. If you are on a PC and want to access the EM website fully, then typically you start Xwindows on your PC and do something like this on the server:
#!/bin/csh
source ./9iasinfrastructure_env
setenv DISPLAY mypc:0.0
echo " New Display is : "$DISPLAY
setenv EM_ADMIN_PWD mypass
emctl stop
sleep 5
emctl start

Look in the erro logs under Middle and Infrastructure:
.../Apache/Apache/logs/error_log
Previous Topic: BC4J BUG IN REFRESH
Next Topic: Web based Deployment
Goto Forum:
  


Current Time: Tue May 17 21:32:33 CDT 2022